СЕЛСКО СТОПАНСТВО

plasma agricultureХранителна плазма и специални полета

Растенията растат, като взаимодействат с полетата, а не чрез абсорбиране на химикалите. Това разбиране на полевите взаимодействия ни позволява да използваме различните GANS материали за растенията, животните, почвите и водата. Плазмените технологии в селското стопанство ще обявят нова ера за подобряване на здравето и благосъстоянието на растенията и почвите, което на свой ред ще създаде необходимото изобилие, чрез което земеделските стопани ще да бъдат икономически стабилни. Това ще позволи на фермера да се грижи за околната среда, както и да работи в хармония с природата.

Плазмената наука открива ново разбиране за естествения свят около нас. От малките бактерии до най-голямото дърво - всичко между тях е свързано, защото всички ние сме от един източник. Растенията са живи плазмени обекти и ги наричаме "вертикални хора". Всяко растение, животно, бактерия е жив реактор, който дава и получава полета и взаимодейства с полетата от околната среда.

 

agriculture experimentsИзследванията, проведени с помощта на различни GANS върху растенията, са получили следните резултати: здрави растения, устойчиви на вредители и болести, по-дълъг срок на годност, продължителни сезони на отглеждане и по-високи добиви. Променяме средата около растенията, което им позволява да се справят с екстремните температури и студ. Използването на избрания материал GANS в реките и водните пътища показва, че замърсителите от биологични и тежки метали могат да бъдат намалени. Плазмената технология може да се използва и за подобряване на здравето на отглежданите животни, което намалява необходимостта от антибиотици. Ние започваме да откриваме пълните предимства на плазмената технология в селското стопанство. След като бъде постигнато разбирането, храненето на растенията чрез трансфер на поле ще стане реалност. Моля, присъединете се към нас, за да откриете повече.

Лек за чумата по свинете

Проблемът с африканската чума в Китай е решен.

Основната цел на плазмената технология, разработена от иранският учен Мехран Кеше, е човекът да се освободи от ограниченията от липсата на енергия, вода, храна, кислород, лекарства. Да може да пътува и да живее свободно.

Прочети още

Плазмено хранене на пчелите

Плазмено хранене и зазимяване на пчелите

България е страна с голям потенциал в пчеларството. Meтoдoлoгия, бaзиpaнa нa плaзмeнaтa тexнoлoгoгия мoжe дa мoдepнизиpa пчeлapcтвoтo в Бългapия и дa cъздaдe paмĸa зa eĸcпepимeнтaлнo oтглeждaнe, ceлeĸция и paзмнoжaвaнe нa пчeлитe.

Прочети още